Kedai emas ansuran online dating

Posted by / 16-Jun-2017 13:44

Kedai emas ansuran online dating

Abang aku kata: sebab tengkuk lembu berat..bla bla.. lembu makan rumput dan kambing makan daun sebab mereka lapar!!! " aku menyambung: "Penting makan cara Nabi sebab kita hari2 makan, tapi bila tak ikut sunnah, maka jadi macam lembu dan kambing makan sajer, namun bila korang makan macam Nabi saw makan, maka di kira ibadat..Masa nak makan, niatlah makan kerana perintah Allah, namun kena nafikan makanan yg bagi kenyang..hakikatnya kenyang datang dari kudrat Allah. (bayangkan seorang mak cik sedang tercekik tulang) Kemudian, Mak aku mendapat nasihat secara berperingkat, ada yg sarankan agar makan pisang, minum air dengan capat, makan nasi kepal dan lain2, tapi masih tak berjaya.. Hamka, Takkan kau tak tahu cara sunnah Nabi nak buang tulang tercekik camne?

Memaparkan semua perkara yang terlintas di fikiran, termasuk isu semasa, agama, politik, ekonomi, kemasyarakatan, sejarah,dunia,sukan, hiburan, kereta, lelong, masakan dan lain lain.

Mesti ada juga yang dah pencen tapi hidup tak tenteram disebabkan muflis ini.

Tak mustahillah angka ini, dalam kehidupan ini penuh cabaran dan ada jatuh bangunnya. Dalam ceramah saya tempohari, saya cerita yang hidup ini umpama roda, ada masa senang, ada masa susah.

PS: sekiranya rakan korang menjadi mayat(over ketawa sehingga tulang mencucuk tengkuk) sesungguhnya penulis tidak bertanggung jawab!!!

tahukah korang 26 september - 15 oktober 2017 ni ada pelancaran smartphone Vivo V7 kat Sengheng dan Sen Q?

kedai emas ansuran online dating-49kedai emas ansuran online dating-36kedai emas ansuran online dating-50

lama betul tak jumpa kat blog ni kan ^__^ baru buka laptop. dni harap lepas dni tukar template blog nanti dni akan lebih bersemangat nak bloging.